Redbear Agency

Menu

Onze visie

Redbear Agency is hét brandingbureau in Dordrecht. Vanuit de oudste stad van Holland werken we aan diverse kleine en grote opdrachten. Variërend van kleine bedrijven en startups tot grote organisaties.

Wij ontwerpen met het oog op de eindgebruiker.

We maken digitale producten met een voorbedachte strategie, waarin we niet alleen kijken waar u heen wilt met uw bedrijf, maar ook naar de gebruikersbehoeften van uw doelgroep. De kruising (ook wel de sweetspot) tussen bedrijfsdoelen en de gebruikersbehoeften, dat is waar we naar toe werken. 

Strategie en user-experience

We doen graag eerst onderzoek, we inventariseren de boel en gaan vervolgens aan de slag, zodat u ook snel een product geleverd krijgt. Een optimale user-experience is de basis. Graag leveren we een product waar (bijna) alles over nagedacht is.

Design en creatieve branding

Goede gebruikerservaring is niet compleet zonder een mooie uitstraling. Het oog wil ik ook wat. Kleuren, vormen, lijnen, pixels. Een strak uitgelijnde branding maakt het af en brengt de juiste emoties over. Alles voor de ultieme merkbeleving.

Technologie en development

Uiteindelijk moet alles ook (slim) gebouwd worden. Technologie doet hier zijn werk. Volgens de laatste technieken welteverstaan. Veel klanten zitten vaker op mobiel bijvoorbeeld en een website moet anno 2022 altijd snel zijn. 

Build to last.

Wij houden er van om impact te creëren. Merken en (digitale) producten die het leven makkelijker en aangenamer maken en een positieve verandering realiseren op de lange termijn. We halen daarbij alles uit de kast: out of the box denken, een ingewikkeld vraagstuk simpliceren of strakke deadlines. Tot het uiterste gaan we om tot mooie resultaten te komen.

 • We zijn toegankelijk.

We houden van samenwerken en dat doen we het liefst door persoonlijk contact. Wij staan graag voor je klaar, laagdrempelig kun je ons bereiken via de telefoon of de App!

 • No waste of money.

Digitale agencies kosten over het algemeen veel geld. Wij willen graag dat je waar voor je geld krijgt. Wij besteden het op een goede manier zodat je het maximale uit jouw budget kunt halen om zoveel mogelijk waarde te creëren.

 • Ten alle tijden geduldig.

Wij weten als geen ander hoe mooi het is als alles tot in de puntjes strak ontworpen is. Wij zijn ons daarom zeer bewust van het ondernemersinstinct wat perfectionistisch is ingesteld. Geen enkele vraag, aanpassing of behoefte is voor ons daarom te veel!

 • Meedenkend & meelevend.

Wij luisteren aandachtig, maar denken tegelijkertijd mee aan de oplossing. Zonder ons advies door te drukken blijven we je adviseren wat het beste zou zijn voor je bedrijf.  

Onze aanpak

Met 'design thinking' als leidraad.

We betrekken je graag stap voor stap in ons creatieve proces. Een goed idee en ontwerp kan alleen door een goede communicatie komen. We staan altijd open voor ideeën, ook als we al een aantal fases verder zijn. Design thinking is een iteratief (herhalend) proces.  We doen het samen, met korte lijntjes en regelmatige sparringsessies. 

Doormiddel van input, creativiteit en technologie vertalen we wensen naar oplossingen. Aan de hand van 6 stappen leggen we je uit hoe we te werk gaan.

 • Eerste kennismaking.

Tijdens ons eerste afspraak kijken we naar wat je wilt. We vragen door tot we erachter komen wat je beweegt en waar je je bedrijf in de toekomst wilt zien. We stellen daarin kritische (en soms irritante) vragen en we verwachten dit ook van jouw kant. 

 • Strategie.

Als we alle data op een rijtje hebben maken we samen een plan op waarin we uiteenzetten hoe en wat. Als het plan je bevalt gaan we aan de slag. Maak je geen zorgen, het plan kunnen we tussentijds gewoon aanpassen.  

 • De concept-fase.

We maken een visueel concept die we meteen bij je valideren. We kijken naar jouw type klant en alle geleverde data en input van de vorige fases om tot een creatief geheel te komen.  

 • Het maken van prototypes.

Wanneer het concept goedgekeurd is werken we de concepten uit tot een mooi geheel waarin we ‘pixel perfect’ te werk gaan. Op een gestructureerde en efficiënte wijze werken we toe naar het eindresultaat.

 • Resultaat.

Wanneer het eindresultaat is gecontroleerd en in detail is uitgewerkt, is het  aan ons nu de bestanden aan je uit te leveren in de benodigde bestandsformaten. Hier krijg je van ons ook de nodige uitleg over. 

 • Evaluatie.

Na een tijdje evalueren hoe de product is bevallen bij jouw en bij je klanten. Zo nodig kunnen we altijd aanpassingen doen wanneer je van gedachten bent verwisseld. 

 • Toppie! 🥳

Je digitale bestanden slaan wij veilig op in onze back-up, zodat we deze een volgende ronde er direct weer bij kunnen pakken.

Beschouw ons als je eigen digitale afdeling die jou helpt met het verder laten groeien van jouw bedrijf. Voor de volgende opdrachtgevers hebben wij inmiddels gewerkt en waar we nog steeds een langdurige relatie mee hebben.

Een hechte samenwerking starten?

Wij zetten de kop koffie alvast klaar.

Laten we kennismaken!