Redbear Agency

Menu

Onze services

Wil je binnenkort iets moois starten en heb je daarvoor een creatieve bureau nodig? Of wil je juist last-minute een quick-and-dirty creatie? Bij ons kan je aankloppen voor elke situatie!

Wat wil jij uitstralen met je merk?

En is jouw merkidentiteit wel onderscheidend genoeg?

Voor vrijwel elke branche

je digitale partner

Wij creëren graag impact met onze digitale producten. Daarbij werken we met organisaties in verscheidene industrieën, variërend van de zakelijke dienstverlening tot gezondheidszorg.

Zorg & welzijn

Gemeenten

Startups

Duurzaamheid

Eten & drinken

Zakelijk & detailhandel

Onderwijs &
educatie

Sport & cultuur

Non-profit & verenigingen

Veiligheid & ICT

Websites

Een website is tegenwoordig niet alleen meer een visitekaartje, het speelt een centrale rol in een bedrijf als het gaat om communicatie naar de klanten toe. Een bedrijf kan er zelfs afhankelijk van zijn als de meeste omzet via de website binnenkomt!

Afhankelijk van je doelstelling creëren we een website op maat, waarbij de user-experience van de gebruiker altijd centraal staat. 

Wij maken daarbij gebruik van het content managementsysteem van WordPress, een gebruiksvriendelijke CMS wat flexibiliteit en vrijheid biedt om uw wensen tegemoet te komen.

Wat kun je daarbij van ons verwachten?

Een professioneel, uniek design dat naadloos aansluit op de huisstijl.

Volledig aangesloten op de informatie behoefte van de doelgroep.

De websites zijn mobiel- en tabletvriendelijk.

Optimale hosting en beveiliging, volledig door ons geregeld.

Altijd een werkende website

Redbear Essentials™

Een website regelmatig onderhouden kost tijd en een beetje technische kennis. Daarnaast is een website ook niet statisch, de content moet logischerwijs steeds vernieuwd worden. Wij willen je graag ontlasten door deze zaken uit handen te nemen. 

Wij kunnen onderhoud verrichten maar ook kleine aanpassingen voor je doen of juist hele/nieuwe pagina’s voor je aanmaken. Bekijk hieronder wat het beste bij je situatie past.

25,- p/mnd

Ex btw.

Start

  • Corrigerende aanpassingen aan de website
  • Updates van plug-ins en thema's.
  • Regelmatige back-ups.
  • Aanpassingen aan de website en het toevoegen van nieuwe pagina's met content.

50,- p/mnd

Ex btw.

Totaalbeheer

  • Aanpassingen aan de website en het toevoegen van nieuwe pagina's met content.
  • Updates van plug-ins en thema's.
  • Regelmatige back-ups .
  • Bij problemen direct hulp.

Prijs nader te bepalen.

Flexible

Voor ‘major’ veranderingen aan je website werken we met een uurtarief of een vooraf afgesproken bedrag.

Het voordeel hierbij is dat je niet vast zit aan een abonnement en daardoor flexibeler met je budget omgaan. 

Heb je een creatief idee?

Heb je een idee in je hoofd en wil je dit verder uitwerken in een visueel concept? Wij denken graag met je mee om jouw idee om te zetten naar een strakke en bruikbare eindproduct.

Laten we kennismaken!


Creating meaningful brands

Branding & huisstijl

Een krachtige merkidentiteit creëert impact. Dat is waarvoor branding nodig is. Alleen een merk dat raakt vanuit het hart geeft energie en wordt als betekenisvol ervaren. Wij komen je hiervoor tegemoet door een sterk merkidentiteit te ontwikkelen. 

Wij bepalen je doelstellingen en creëren een concept wat past bij je kernwaarden. Wij vertellen je verhaal en laten deze terugkomen in de slogan, logo, visitekaartjes en alle andere communicatiekanalen. 

Wij weten als geen andere hoe emotioneel een eigen merk voor de ondernemer kan zijn. Je bent in goede handen voor de ontwikkeling van verscheidene brands: van een luxe fashionmerk tot een firma met een kleurrijke en speelse imago.

True storytelling.

Allereerst bepalen we de strategie, we kijken naar de doelgroep, de markt en de concurrentie. Zo weten we waar je kansen liggen en wat je merk uniek maakt. 

Vervolgens kijken we wat je wilt met je bedrijf en wat voor emoties je wilt opwekken. Heb je al bijvoorbeeld een idee wat voor merk je wilt zijn en ook wilt uitstralen? Aan de hand daarvan kan je je kernwaarden en je merkbelofte bepalen, en zelfs je merknaam als je deze nog niet had! 

Je merk wordt uitgedrukt in een (korte en) krachtige slogan en een inspirerende merkverhaal. Op basis daarvan ontwikkelen we een merkontwerp waar we dit leven laten komen. Vervolgens gaan we aan de slag met beeld, ruimte en typografie waarin we alle visuele ontwerpen die we uiteindelijk omzetten naar een digitaal design. 

Brand strategy
Analyse and explore.

Brand identity
Identify and define.

Brand design
Create and visualize.

Brand activation
Connect and engage.

Consistent doorvoeren
van je merk.

Consistentie is voor een merk van levensbelang. Je merkbelofte is immers de diepere betekenis van je merk waar je klanten zich aan zullen herinneren. Wij leggen dit allemaal voor je vast in een brandguide.

In een brandguide leg je de regels vast omrent het uiten van je DNA-elementen (missie en visie) van je merk en leg je de link hierbij naar je visuele uitingen, waarbij je de regelt vast stelt over hoe deze worden weergegeven. Op deze manier zorg je voor consistentie van de uiting van je merk en zorg je ervoor dat je herkenbaarheid niet versnipperd raakt.

Wat kun je daarbij van ons verwachten?

Wij verzorgen de complete huisstijl van je bedrijf: van de kleuren tot aan de typografie.

Wij leveren daarbij de complete brandingelementen, zoals het logo, visitekaartjes, briefpapier en meer.

We voorzien je daarnaast van een brandguide waarmee je in de toekomst makkelijk uit de voeten kunt komen.

Wist je dat?

Het betrekken van ontwerpers bij de ontwikkeling van de website of huisstijl van een bedrijf, versterkt het financieel succes van het bedrijf.

(Effectiviteit van design – Onderzoeksrapport RSM & Erasmus Universiteit Rotterdam)

Design & drukwerk

We zijn sterk in het ontwikkelen van concepten. Onze stijl kenmerkt zich in het algemeen door een strakke en heldere vormgeving. Uiteraard passen wij ons aan de branche en situatie aan. Van een minimalistische en strakke stijl tot aan een speelse en kleurrijke vormgeving.

Wij kijken naar uw doel met het ontwerp en gaan stap voor stap aan de slag met het ontwerpen. Dit doen we volgens een iteratief (herhalend) methode. Altijd in nauwe samenwerking met jou uiteraard. 

Communicatiemiddelen, zoals flyers, posters, folders, magazines, reclamecampagnes, pasjes, visitiekaartjes, maar ook infographics of verpakkingen. Noem het maar op, wij ontwerpen veel. Van concept tot realisatie.

Meet design thinking.

Ontwerpen doen wij altijd door een iteratief proces genaamd ‘design thinking’. Wij kijken naar je behoeftes en het probleem waarna we meerdere ideeën of concepten realiseren die wij bij jou valideren. Vervolgens gaan we aan de slag en blijven we toetsen of het product nog steeds voldoet aan je wensen. Na de prototypes kiezen we samen voor een definitieve eindproduct waar we de details verder uitwerken.

Kortom, met onze aanpak graven we net wat dieper totdat we een product hebben waar je tevreden over bent. 

Wat kun je daarbij van ons verwachten?

Een uniek grafisch ontwerp.

Aanpassingen totdat je tevreden bent.

Korte communicatielijnen.

Iets onduidelijks? Dit zijn de meest gestelde vragen.

Redbear Agency?

Redbear Agency is een creatieve brandingbureau gevestigd in Dordrecht. Van creatieve ontwerpen tot aan websites, van concept tot aan realisatie. We helpen bedrijven graag om impact met hun merk te maken.

Hoe gaan jullie precies te werk?

Het ontwerpen van een website is natuurlijk heel anders dan het ontwerpen van een flyer. Toch gaan we min of meer op dezelfde manier te werk. Op deze pagina vertellen we je graag meer over onze aanpak en onze visie.

Als iets mij niet bevalt, kan ik dan meteen een aanpassing doorgeven?

Uiteraard is dat mogelijk! Bel, mail of app ons, geen aanpassing is te gek.

Kan ik vrijblijvend een offerte aanvragen?

Uiteraard is dat mogelijk, vul het formulier in op onze contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ik heb zelf eigen hosting, kan ik dan ook een website laten maken?

Het is mogelijk, echter werken wij liever met onze eigen hosting gezien de mogelijkheden zoals snelheid en back-up.

Nog steeds vragen?

Benieuwd naar ons werk?

Werp een blik op ons portfolio!