Redbear Agency

Menu

Wij laten je groeien

Website laten maken?
Of een professioneel logo, huisstijl of drukwerk?

Wil je opvallen en het verschil maken met je bedrijf? Wij van Redbear Agency staan graag voor je klaar met onze ervaring en kennis om jouw website te bouwen of te verbeteren, een strakke design te realiseren of je bedrijf te professionaliseren met een strakke logo en huisstijl. 😏

Webdesign en beheer

Ijzersterke websites die het verschil maken.

Een website is belangrijk om je online te presenteren voor je doelgroep. Het is de digitale visitekaartje, een eerste indruk voor bezoekers en klanten. Wij nemen daarom het ontwerpen en ontwikkelen van websites zeer serieus. Wij doen daarom altijd aan maatwerk. 

Wij maken diverse websites voor verschillende doelgroepen, denk aan zakelijke websites, persoonlijke websites, blogs, non-profit en meer. Door het gebruik van WordPress als CMS kan je tevens de website later zelf aanpassen of dit uitbesteden aan ons. 

Wat levert het je op?

Een professioneel, uniek design dat naadloos aansluit op de huisstijl, waardoor je meer betrouwbaarheid en herkenbaar creëert. 

Volledig aangesloten op de informatie behoefte van de doelgroep, zodat je doelgroep makkelijk de weg vindt en jij je doelen sneller bereikt. 

Snelle en beveiligde websites die tevens responsive zijn. Oftewel, websites die er goed uit zien tablets en mobiele schermen.

Het allerbelangrijkste: voordelige prijzen, voor ieder budget kunnen we een aantrekkelijk resultaat leveren. 

Logo en huisstijl

Alles wat je nodig hebt om een professioneel merk neer te zetten.

Een logo is de basis, vanuit daar ontwikkelt zich alles. De huisstijl, briefpapier, website noem het maar op. Wij maken logo’s op basis van je behoeftes en branche. Uiteraard adviseren we je wat het beste bij je situatie past.

We ontwikkelen samen een logo die zorgt voor professionaliteit, herkenbaarheid en zo de juiste emoties (vibes) overbrengt op je doelgroep. 

Professioneel drukwerk

Concept, ontwerp en realisatie in deskundige handen.

Een strakke catalogus, mooie folders/magazines of een infographic. Wij staan graag voor je klaar om professioneel drukwerk te leveren met een goed doordachte en creatieve design. Wil je als aanvulling op je logo bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier of ander promotiemateriaal? Dat is zeker mogelijk!

Wij staan open voor verschillende ideeën en diverse stijlen. Van luxury artwork tot aan speelse en kleurrijke ontwerpen.

Wat levert het je op?

Een uniek grafisch ontwerp.

Wij verzorgen de complete huisstijl van je bedrijf: van de kleuren tot aan de typografie.

Korte communicatielijnen en aanpassingen totdat je tevreden bent.

Snel opgeleverd tegen voordelige prijzen. 

Een hechte samenwerking starten? Stuur ons een bericht! 😇

Wij beloven om binnen 24 uur contact met je op te nemen!


Wij gaan graag langdurige samenwerkingen met onze klanten aan, aarzel niet en kom in contact met ons!

Wat kan je verwachten?

  • Bepalen van je behoeftes

Wij leveren graag snel een eindproduct, daarom inventariseren we meteen bij de kennismaking je behoeftes. 

  • Ontwerpen en toetsing van concepten

We toetsen vervolgens onze gemaakte concepten bij je. Geen zorgen, wij hanteren geen maximaal aantal revisies. 

  • Realisatie eindproducten

Toppie, veel plezier met het eindresultaat. Wij blijven je uiteraard ondersteunen mits je het nodig acht. 

Over Redbear Agency

Redbear Agency is een laagdrempelig design & branding agency in Dordrecht. Branding is het vormgeven en ontwikkelen van je merk om zo een toegevoegde meerwaarde te leveren voor je bedrijf. Voor de volgende opdrachtgevers hebben wij inmiddels gewerkt en waar we nog steeds een langdurige relatie mee hebben.