Redbear Agency

Menu

Branding - Merkidentiteit - Website - Flyer

Z Barbershop

Keep it young & fresh.

Z Barbershop

Z Barbershop is een eigentijdse maar tegelijkertijd een old school barbershop in 's-Gravendeel. De ontspannen sfeer proef je meteen bij binnenkomst. Daar past een eigentijdse identiteit bij en die mochten wij ontwerpen.

Strategie en aanpak.

Bij een barbershop heb je meteen associaties met doodskoppen, scherpe messen, kapperspalen en dergelijke symbolen. Dit keer wilde we iets elegants en fris neerzetten. Een plek waar zowel man en vrouw zich thuis kan voelen en ontspannen. Hetgeen wat ook past bij hun interieur en uitstraling: young & fresh!

Keep it
young
& fresh

Unique style
with our own
touch

Typografie - Poppins

Duidelijk. Fris. Elegant

Vakmanschap & ambacht

*Persimmon Orange #EA5811 / RGB 234, 88, 17

Style Guide

Voor het logo hebben we gekozen voor een minimalistische stijl waarin de Z (van de naam) centraal staat en sterk naar voren komt  op een karakteristieke wijze. Samen met een duidelijk voorkeur voor zwart en wit met oranje accenten vormt het een stijlvol geheel. Dit geldt ook voor de alternatieve ronde logo die bij fysieke reclame-uitingen voor meer herkenbaarheid van een barbershop moet zorgen. 

De slogan ”Man & woman” benadrukt op een simpele manier de unisekse karakter van de barbershop. 

Daarbovenop hebben we gekozen voor een lettertype die zowel in kleine letters als in hoofdletters het geheel duidelijk en chic weergeeft.  Dit hebben we uiteindelijk doorgetrokken tot aan alle promotiematerialen en website.

Website ontwikkeling

De website moet uiteraard de visie en kernwaarden van het bedrijf uitstralen. We hebben daarbij gekozen voor een strakke, minimalistische en clean ontwerp waarin de interieur en de barbers (doormiddel van foto's) goed weergegeven worden.

Het resultaat? Een snelle, responsive website die de doelgroep goed bediend . Door de website kunnen de klanten de sfeer proeven en geïnformeerd worden over de mogelijkheden. Daarnaast vormt de website nu een centraal onderdeel van de barbershop, de barbershop is online goed zichtbaar en klanten kunnen nu een afspraak inplannen om hun plekje te reserveren.

Beheer gemakkelijk je afspraken.

Klanten kunnen voortaan online op de website hun afspraken inboeken. Wel zo handig! Met het intuïtieve systeem kunnen de barbers op de achterkant gemakkelijk inloggen en hun afspraken inzien, wijzigen of zelf eentje inplannen. Met afspraakherinneringen, mailbevestigingen en een digitale agenda is dit systeem uitermate geschikt voor Z Barbershop.

#branding #creatiefconcept #strategie #merkpositionering #brochures #ux #user-experience #merkenbouwn #website #webdesign #video #illustratie #website #digitalagency #huisstijl

Samenwerken?

Wij zetten de kop koffie alvast voor je klaar.

Laten we kennismaken!


Schouten Safety Professional

Next case