Redbear Agency

Menu

Branding - Merkidentiteit - Website

Angel Care 078

Zo lang mogelijk zelfstandig en in alle vrijheid thuis kunnen blijven wonen.

Thuiszorg op z'n best

Een gloednieuwe en frisse thuiszorgorganisatie in Dordrecht en omstreken! In een sector waar de concurrentie moordend is en waar strenge wet- en regelgeving van toepassing is, mochten wij de branding en de website realiseren van Angel Care 078.

Angel Care 078 is een thuiszorgorganisatie in Dordrecht. Met veel expertise en jarenlange ervaring worden hier verschillende vormen van zorg geleverd. Van verpleging tot aan palliatieve zorg en tevens medische fitness!

Strategie en aanpak.

Samen met de opdrachtgever zijn we om de tafel gegaan om het bedrijf ondersteboven te halen. Wie is de doelgroep, wat is de missie en visie van het bedrijf en hoe kunnen we ons onderscheiden van de rest? Samen hebben we bepaald dat naast goede zorg leveren het belangrijk is om ook goede service te leveren, waar andere thuiszorgorganisaties soms steekjes laten vallen.

Doormiddel van een live chat kan men bijvoorbeeld vragen sneller beantwoorden. Dat en meer handige troefjes hebben we toegepast!

Jij kunt er niet altijd bij zijn, maar wij wel!

Avocado
Green

#C0C658

Aqua
Forest

#6CA674

Sea Turtle
Green

#3C887E

Typografie - inter

Light

Medium

Bold

! @ & # 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Aa - Bb - Cc - Dd - Ee - Ff - Gg - Hh - Ii - Jj - Kk - Ll - Mm - Nn - Oo - Pp - Qq - Rr - Ss - Tt - Uu - Ww - Vv - Xx - Yy - Zz

Style guide

Strak, onderscheidend en professioneel. Dat is waar we naartoe werkten bij het ontwerpen van de logo.

Angel Care refereert naar de overleden dochter van de eigenaar, die tevens dezelfde naam draagt. 078 refereert weer naar de regio (Drechtsteden) waar de organisatie werkzaam is. Deze elementen moesten erin terugkomen. 

Door een handwriting font te gebruiken heeft het logo een meer persoonlijk karakter. Samen met de engel die we erin hebben verwerkt (die fungeert als een beeldmerk) vormt het een geheel.

De kleuren worden weergegeven in een gradiënt wat zich verspreid over de logo. Dit hebben we tevens doorgevoerd in alle andere promotiematerialen wat nu een primair onderdeel is van de branding. De shape eroverheen geeft energie en kenmerkt de slogan van het bedrijf: ”Jij kan er niet altijd bij zijn, maar wij wel!” 

De groene kleuren weerspiegelen de gezondheidszorg en moeten voor rust en betrouwbaarheid zorgen. Deze zijn sterk aanwezig in alle communicatie uitingen maar doordat ze niet heel fel en overmatig licht zijn zijn ze goed verdraagbaar en komen ze als helder en fris over.

Website ontwikkeling

Voor de website hebben we gekozen voor een duidelijke en simpele structuur met een focus op informatie. De kleuren van de huisstijl komen goed tot uiting en de informatie is compleet en aangepast op de doelgroep.

Resultaat? Een snel reagerende website die makkelijk schaalbaar en aan te passen is. Voor bezoekers die werk zoeken is een aparte gedeelte gemaakt waar de communicatie en informatiebehoefte op hen is afgestemd. Een toekomstbestendige oplossing waarmee Angel Care 078 makkelijk uit de voeten kan komen. 

Gebruiksvriendelijke
interface.

Met het vermijden van vakjargon en in volkstaal wordt de bezoeker wegwijs gemaakt door de website. Daarnaast is de website verzekeringstechnisch geheel in orde. Met verschillende formulieren en contactmogelijkheden wordt het de bezoeker mogelijk gemaakt laagdrempelig contact op te nemen.

Zo hebben we gekozen voor een stappenformulier i.p.v. een standaard formulier om aan te melden en kunnen bezoekers snel reactie krijgen op hun vraag doormiddel van een livechat.

Door de kleurrijke omgeving en vele afbeeldingen is alles uiteindelijk een aantrekkelijk geheel. De website is uiteraard responsive: mobiel en tabletvriendelijk. 

Vacanies & interships

Bezoekers die op zoek zijn naar een baan kijken op een andere manier naar de website dan potentiële klanten. Veelal is dit ook een andere doelgroep. Voor hen is een aparte werken-bij sectie ontworpen. Hiermee kan de communicatiestijl en informatiebehoefte aangepast worden terwijl alles overzichtelijk blijft.

We hebben daarnaast en korte pitch gegeven over de organisatie zodat potentiële werknemers meteen kunnen zien met wie ze te maken hebben.

#branding #creatiefconcept #strategie #merkpositionering #brochures #ux #user-experience #merkenbouwn #website #webdesign #video #illustratie #website #digitalagency #huisstijl

Samenwerken?

Wij zetten de kop koffie alvast voor je klaar.

Laten we kennismaken!


Quality Welding Services

Next case